Moj-biznes

#1 2011-10-10 14:24:01

FoKa

Administrator

Punktów :   

laboitakados.com

LaboitaKados jest jedną z niewielu stron na której można zdobyć darmowe kody 20$2Surf używane w surfbarze 20dollars2surf.com. Oczywiście nie są to jedyne kody na które możecie wymienić zarobione punkty a wierzcie mi, że sklepik jest tam świetnie zaopatrzony. Serwis umożliwia także wymianę zarobionych punktów na Euro które następnie możecie wypłacić na konto Paypal a z niego bez problemu przelejecie już pieniądze na konto w polskim banku. Zdobyte kody, możecie oczywiście także spieniężyć na opisywanej przeze mnie giełdzie kodów Codes-Discount.

Aby zarejestrować się w LaboitaKados, kliknij w poniższy link: http://www.laboitakados.com/index.php?p … n&id=11243

Po przeniesieniu na stronę LaboitaKados, wypełnij formularz rejestracyjny według poniższego wzoru:

Login: - twój pseudonim, nick
    Mot de passe: - hasło do logowania
    Nom: - nazwisko
    Prénom: - imię
    Adresse: - adres zamieszkania (ulica, numer domu)
    Code postal: - kod pocztowy
    Pays: - kraj zamieszkania (jeśli Polska to wpisz Pologne)
    Parrain: - proszę pozostawić 11243. To mój identyfikator jako osoby polecającej ten program.

Po wypełnieniu wszystkich pól naciśnij przycisk - S'inscrire.

Po rejestracji, możecie się już zalogować na swoje konto w LaboitaKados wpisując wasz nick oraz hasło w pola formularza

Ciężko mi opisać wszystkie możliwości zdobywania punktów , ale polecam wam oczywiście zainstalować baner lub grac w przeróżne gry i zdobywać kody.

Wszystko jest po francusku , ale chyba dacie sobie radę , jeśli nie to proszę pisać w komentarzach tego nie wiecie

Stopka forum

RSS