LaboitaKados jest jedną z niewielu stron na której można zdobyć darmowe kody 20$2Surf używane w surfbarze 20dollars2surf.com. Oczywiście nie są to jedyne kody na które możecie wymienić zarobione punkty a wierzcie mi, że sklepik jest tam świetnie zaopatrzony. Serwis umożliwia także wymianę zarobionych punktów na Euro które następnie możecie wypłacić na konto Paypal a z niego bez problemu przelejecie już pieniądze na konto w polskim banku. Zdobyte kody, możecie oczywiście także spieniężyć na opisywanej przeze mnie giełdzie kodów Codes-Discount.
Aby zarejestrować się w LaboitaKados, kliknij w poniższy link: http://www.laboitakados.com/index.php?p … n&id=11243
Po przeniesieniu na stronę LaboitaKados, wypełnij formularz rejestracyjny według poniższego wzoru:
Login: - twój pseudonim, nick
Mot de passe: - hasło do logowania
Nom: - nazwisko
Prénom: - imię
Adresse: - adres zamieszkania (ulica, numer domu)
Code postal: - kod pocztowy
Pays: - kraj zamieszkania (jeśli Polska to wpisz Pologne)
Parrain: - proszę pozostawić 11243. To mój identyfikator jako osoby polecającej ten program.
Po wypełnieniu wszystkich pól naciśnij przycisk - S'inscrire.
Po rejestracji, możecie się już zalogować na swoje konto w LaboitaKados wpisując wasz nick oraz hasło w pola formularza
Ciężko mi opisać wszystkie możliwości zdobywania punktów , ale polecam wam oczywiście zainstalować baner lub grac w przeróżne gry i zdobywać kody.
Wszystko jest po francusku , ale chyba dacie sobie radę , jeśli nie to proszę pisać w komentarzach tego nie wiecie